Thuis

Shenzhen Xinqunli Machinery Co., Ltd.

Bedrijfsprofiel

De Machinesco. van Shenzhenxinqunli, Ltd werd opgericht in Januari 1995. Het is de vroegere ondernemingen belast met professionele onderzoek en ontwikkeling en productie van bankmachines in China. Het bedrijf heeft altijd het bedrijfsprincipe van „innovatie, groepswerk, en groepswerk“ aangehangen, en geëngageerd aan het realiseren van industriële bevordering voor bank verwerkende ondernemingen en het gebruiken van normalisatie, mechanisatie, en informatietechnologie om impuls aan de productie van bankondernemingen toe te voegen geweest.

 

De producten die door het bedrijf worden ontwikkeld hebben Ce-productcertificatie en diverse tests van de kwaliteitsindex van het Nationale Testende Centrum van Houtbewerkingsmachines onder strikte kwaliteitscontrole, overgegaan en een aantal nationale technische octrooien gewonnen. Tegelijkertijd, heeft het bedrijf een professioneel technisch team om klanten professioneel technisch overleg, fabrieksproces planning, en professionele mechanische producten en andere diensten aan te bieden. De producten van het bedrijf bezetten het grootste deel van het binnenlandse marktaandeel en over de hele wereld uitgevoerd.

Bekijk meer over ons
ons bedrijf

China Shenzhen Xinqunli Machinery Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 0

1
Bedrijf Details

Grote Markt

Wereldwijd

Type Business

Fabrikant

Verkoper

Merken : XINQUNLI

Aantal werknemers : 60~100

Jaarlijkse omzet : 15000000-20000000

Opgericht Jaar : 1995

Export pct : 80% - 90%

Certificaten

Onze Producten Hebben Vele Certificaten Overgegaan.

China Shenzhen Xinqunli Machinery Co., Ltd. Certificaten China Shenzhen Xinqunli Machinery Co., Ltd. Certificaten China Shenzhen Xinqunli Machinery Co., Ltd. Certificaten China Shenzhen Xinqunli Machinery Co., Ltd. Certificaten